Kako sam izgubila višak kilograma na brz i jednostavan način

Ako ste poput mene, primjetili ste da ste tijekom godina počeli nabacivati sve više i više kilograma. Bilo zbog neaktivnosti, jedući previše, lijenosti, stresa ili bilo čega drugog vjerojatno ste u nezadovoljnoj situaciji. Ja sam počela dobivati na težini nakon što sam rodila svoje dvoje djece. Primijetila sam da sam sve teža i teža, da se umaram puno brže nego prije. Znala sam da moram izgubiti kilograme pod hitno.

Isprobala sam sve popularne programe mršavljenja kao što su Atkins Dijeta, South Beach Dijeta, UN Dijeta i nekoliko drugih. Čak sam počela i dnevno vježbati, ali sa djecom bilo je teško fokusirati se na to. Iako svatko tko ima malu djecu, svaki dan i vježba jer nije lako održati korak s njima.

Budući da sve što sam isprobala nije funkcioniralo, više manje sam se pomirila sa situacijom, sve dok jednog dana nisam gledala Oprah. Raspravljalo se o novoj superhrani zvanoj Acai Bobice koje navodno imaju pregršt prekrasnih zdravstvenih beneficija. Kada su počeli govoriti o tim prednostima shvatila sam da su se mnogi od njih također mučili sa pitanjem gubljenja kilograma na prirodan i brz način.

Gledala sam Oprah i sljedeći dan, nadajući se istoj temi. Na sreću nisu govorili o ničemu sličnom, jer sam na TV-u slušala upravo o novoj dijeti zbog koje sam uspijela ono što nisam uspjela godinama, na jednostavan i brz način za izgubiti težinu.

Ako vas zanima kako saznajte ovdje: Fatt Loss 4 Idiots

27.02.2009. u 08:28 | 5 Komentara | Print | # | ^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2009  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Veljača 2009 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Kako Izgubiti Kilograme

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr